Ambasadorul Italiei la Bucureşti, Mario Cospito a vizitat astăzi municipiul Giurgiu

Ambasadorul Italiei la Bucureşti, Mario Cospito a vizitat astăzi municipiul Giurgiu

Primăria municipiului Giurgiu a primit astăzi vizita ambasadorului Italiei la Bucureşti, Mario Cospito. Oficialul a luat parte la o întâlnire cu autorităţile publice locale şi judeţene, acolo unde au fost prezenţi şi investitori italieni din Zona Liberă. La masa discuţiilor, reprezentanţii din administraţie au vorbit despre profilul investiţional al euroregiunii Giurgiu-Ruse, realizat în cadrul unui masterplan, în timp ce ambasadorul Italiei a făcut referire la relaţia de colaborare, din punct de vedere economic, dintre cele două state:“Italia priveşte cu mare interes această regiune productivă şi potenţialul de investiţii de aici, aşa cum o demonstrează şi prezenţa societăţilor italiene care activează la Giurgiu de ani buni ”.

Primarul municipiului Nicolae Barbu i-a mulţumit ambasadorului pentru interesul manifestat faţă de oraşul Giurgiu: “Ţin să vă mulţumesc pentru semnalul pe care îl daţi investitorilor italieni. Prezenţa dumneavoastră la Giurgiu întăreşte faptul că municipiul doreşte atragerea de investitori”, a declarat edilul municipiului.

La întâlnire au luat cuvântul şi preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Giurgiu, Alexandru Epângeac, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Marciu, dar şi alţi specialişti din administraţie.

Cea de-a doua parte a vizitei ambasadorului Italiei la Bucureşti Mario Cospito a continuat pe teren, în Zona Liberă Giurgiu, acolo unde a fost vizitată o firma cu profil metalurgic, investiţie a omului de afaceri italian Luigi Zaccacnini.

Ultima modificare: 28.11.2012 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Primăria amenajează refugii în patru locaţii de pe şoseaua Bucureşti

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.